Uw gebit, een persoonlijk bezit

Hebt u een kunstgebit nodig? Dat is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Wij begrijpen dat. Uw mond en uw wensen staan daarom bij ons centraal. Kuijpers Kunstgebitten is gespecialiseerd in volledige en gedeeltelijke prothesen, prothesen op implantaten en noodprothesen. Persoonlijk, laagdrempelig en deskundig zorgen wij voor een goed gevoel in uw mond. Want een slecht zittend gebit staat niet fraai. Bovendien zorgt het uiteindelijk voor kaakproblemen. Prothese nodig? Kuijpers Kunstgebitten!

Tom Kuijpers, uw tandprotheticus:

“Ik werk in eigen beheer werk. Daarmee kan ik een snelle service verlenen. Hier zijn geen lange wachttijden en met nieuwe klanten kan ik snel een afspraak maken. Reparaties zijn binnen twee uur gereed.”

Diensten

Gebitsprothese

Is uw gebit aan een volledige prothese toe? Dan krijgt u zowel aan de bovenkant als ook aan de onderkant van uw kaak een kunstgebit. Persoonlijk en vakkundig gaan we aan de slag.

Implantaten

Waarom voor een prothese op implantaten kiezen? Wij maken volledige of partiele overkappingsprotheses op implantaten op zowel de boven- als de onderkaak.

Prothetiek

Hebt u een prima gebit? Maar mist er een tand of zijn er ontsierende gaten in uw gebit zichtbaar? Deze kunt u goed laten opvullen met de partiele prothetiek van Kuijpers Kunstgebitten.

Services

Gratis controle en advies

Het blijkt dat patiënten zelf vaak niet in de gaten dat hun gebit niet meer past. Mankementen worden niet echt opgemerkt, omdat mensen er niet bewust mee bezig zijn.

Aanpassingen en reparaties

Breuk? Pijnlijke plekjes, niet goed kunnen eten of lachen? Kuijpers Kunstgebitten zorgt weer snel voor een goed passend gebit. Binnen twee uur uw gebit retour

Beste klant,
 
Graag brengen wij u op de hoogte van onze verhuizing.
Per 30 Januari is het nieuwe adres: 
 
Hagendorenseweg 2, 5503EC Veldhoven.
 
De overige contactgegevens blijven hetzelfde.
 
Met vriendelijke groet,
Tom Kuijpers, uw Tandprotheticus