Services

06-min

Wij helpen u graag!

Onze service is gericht op uw wensen en verwachtingen. U zo goed mogelijk van dienst zijn, dat staat bij ons centraal. Met kleine aanpassingen en reparaties zit uw prothese vaak weer als gegoten. Ook wanneer uw gebit gebroken is, kunnen we deze vaak binnen twee uur repareren. Uiteraard kijken we naar de oorzaak. Soms is er iets structureel mis. Een nieuw gebit is dan de juiste oplossing.

Weer als nieuw!

Zit uw gebit slecht? En kunt u niet goed eten, praten en lachen? Dit is vaak eenvoudig te verhelpen met een rebasing. Bij rebasing zorgen we ervoor dat uw gebit snel weer passend zit.

Gratis controle

Wilt u kennismaken met onze manier van werken? Graag bouwen we bij Kuijpers Kunstgebitten een langdurig relatie op met u. Ook wanneer u al een kunstgebit hebt, bent u van harte welkom eens vrijblijvend langs te komen. Maak een afspraak! Ons adviesgesprek en onze controles zijn kosteloos.

Onze dienstverlening is gericht op kwalitatief hoogwaardige producten vervaardigen. Maar ook op service en advies. Door regelmatig te controleren, kunnen wij onze patiënten blijven volgen en vroegtijdig adviseren. Het blijkt dat patiënten zelf vaak niet in de gaten dat hun gebit niet meer past. Mankementen worden niet echt opgemerkt, omdat mensen er niet bewust mee bezig zijn. Ongemerkt past u uw kauw- en slikgewoonten in een mond aan de veranderingen aan. Vanuit het perspectief van de gezondheid van uw kaak en gebit is dat niet goed is. Een jaarlijkse controle vinden wij daarom belangrijk.

Aanpassingen & Reperaties

Breuk? Pijnlijke plekjes, niet goed kunnen eten of lachen? Kuijpers Kunstgebitten zorgt weer snel voor een goed passend gebit. Binnen twee uur uw gebit retour

Tom Kuijpers, uw tandprotheticus:

“Of mensen nu klant bij mij zijn of niet, iedereen kan binnenlopen

of een afspraak maken voor een gratis controle.”

Overige Diensten

Services

Neem contact met ons op

Beste klant,
 
Graag brengen wij u op de hoogte van onze verhuizing.
Per 30 Januari is het nieuwe adres: 
 
Hagendorenseweg 2, 5503EC Veldhoven.
 
De overige contactgegevens blijven hetzelfde.
 
Met vriendelijke groet,
Tom Kuijpers, uw Tandprotheticus