Controle en advies

15

Gratis controle

Wilt u kennismaken met onze manier van werken? Graag bouwen we bij Kuijpers Kunstgebitten een langdurig relatie op met u. Ook wanneer u al een kunstgebit hebt, bent u van harte welkom eens vrijblijvend langs te komen. Maak een afspraak! Ons adviesgesprek en onze controles zijn kosteloos.

Onze dienstverlening is gericht op kwalitatief hoogwaardige producten vervaardigen. Maar ook op service en advies. Door regelmatig te controleren, kunnen wij onze patiënten blijven volgen en vroegtijdig adviseren. Het blijkt dat patiënten zelf vaak niet in de gaten dat hungebit niet meer past. Mankementen worden niet echt opgemerkt, omdat mensen er niet bewust mee bezig zijn. Ongemerkt past u uw kauw- en slikgewoonten in een mond aan de veranderingen aan. Vanuit het perspectief van de gezondheid van uw kaak en gebit is dat niet goed is. Een jaarlijkse controle vinden wij daarom belangrijk.

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak en maak kennis met Kuijpers Kunstgebitten! Graag zetten wij onze patiënten centraal! Persoonlijk advies, continue controle en vakmanschap. Dat is Kuijpers Kunstgebitten!

Tom Kuijpers, uw tandprotheticus:

“Of mensen nu klant bij mij zijn of niet, iedereen kan binnenlopen of een afspraak maken voor een gratis controle.”

Overige Diensten

Services

Neem contact met ons op

Beste klant,
 
Graag brengen wij u op de hoogte van onze verhuizing.
Per 30 Januari is het nieuwe adres: 
 
Hagendorenseweg 2, 5503EC Veldhoven.
 
De overige contactgegevens blijven hetzelfde.
 
Met vriendelijke groet,
Tom Kuijpers, uw Tandprotheticus